Lilian and Joost go slow! Eind 2013 verruilde we onze Nederlandse zekerheid voor een oude T2 VW busje genaamd 'Lola'. Ze bracht ons naar Chili, Argentinië, Patagonië, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia en Panama. Langzaam maar daadkrachtig. On the way hebben we geweldige mensen ontmoet en vrienden voor het leven gemaakt.
In 2015 bedachten we dat 'iets' meer vastigheid wilden en dus verruilden we ons nomanden-leven in voor reizen én werken. In Bonaire, Mexico en Sardinië werkten we als
kite-instructeur. In Oostenrijk runnen we een chalet en hebben we onze eerste kennismaking gemaakt met snowkiten.

Wat drijft ons: 'Vrijheid', 'Architect van je eigen leven zijn' en vooral 'Zoveel mogelijk kitesurfen op zoveel mogelijk verschillende plekken in de wereld'.

zondag 5 juli 2015

Geen woorden

Rambala - Panama City - Miami - Nederland - Bonaire

In ons voorlaatste blog lazen jullie al dat de reismoeheid begon toe te slaan. De 2 maanden in de jungle hebben ons een bepaalde vastigheid en rust gegeven. En echt een overgetelijke ervaring.Toch kon de Rambala lodge op den duur ook onze honger niet meer stillen. Maar wat dan?
 Dat was de vraag in Mei.

Twee hele dierbare vrienden gingen eind Mei trouwen en het leek ons te groot om dit te missen. Dus naar Nederland. En dan omringt door familie, vrienden en onze 'roots' konden we bedenken wat onze nieuwe stap zou zijn. Die stap is nu Bonaire geworden. Bezig zijn met hetgeen waar we allebei gek van zijn, namelijk kitesurfen en kitesurf lessen geven.
Dat doen we op dit moment bij Kiteboarding Bonaire www.kiteboardingbonaire.com
We hebben een lekker huisje, werk, lekker weer, gelijkgestemden, een hond te logeren en zelfs een Albert Heijn. Vastigheid, maar toch een beetje los. 

We willen jullie natuurlijk graag op de hoogte houden van onze avonturen hier en laten snel weten hoe we dat gaan doen.
Tot die tijd.....Bedankt allemaal voor jullie steun, verhalen uit Nederland en de vele whatsappjes.

En om ervoor te zorgen dat jullie je niet al te veel vervelen tot onze nieuwe blogpost de meest besproken foto van de afgelopen 19 maanden, die ons blijft verbazen en vooral vermaken :)

   Die kan je voor 2000 euro halen in Colombia en voor 4000 krijg je een totale make-over. Kan            je voorstellen dat we onze ogen uit hebben gekeken in dat land!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten