Lilian and Joost go slow! Eind 2013 verruilde we onze Nederlandse zekerheid voor een oude T2 VW busje genaamd 'Lola'. Ze bracht ons naar Chili, Argentinië, Patagonië, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia en Panama. Langzaam maar daadkrachtig. On the way hebben we geweldige mensen ontmoet en vrienden voor het leven gemaakt.
In 2015 bedachten we dat 'iets' meer vastigheid wilden en dus verruilden we ons nomanden-leven in voor reizen én werken. In Bonaire, Mexico en Sardinië werkten we als
kite-instructeur. In Oostenrijk runnen we een chalet en hebben we onze eerste kennismaking gemaakt met snowkiten.

Wat drijft ons: 'Vrijheid', 'Architect van je eigen leven zijn' en vooral 'Zoveel mogelijk kitesurfen op zoveel mogelijk verschillende plekken in de wereld'.

vrijdag 4 december 2015

Kerst in Mexico


                                  
Kerst in Mexico. Wij hebben ons boompje gekocht en ook al is ie een beetje zielig.....kerstie voelt ie wel. Onze kerst gaat gepaard met zon, zee en strand, zoals al een aantal jaren het geval is. 
Maar....we zien ook graag hoe jullie kerst vieren. Dusssss stuur foto's van jullie kerst. Want hoe standaard jullie het ook vinden, wij vinden dat juist leuk. 

Liefs joost en lilian

3 opmerkingen:

  1. Hoi Lilianne en Joost,

    We hebben vandaag voor het eerst jullie blog gezien en gelezen. Ook over jullie eerdere reizen. Wij vinden het indrukwekkend wat jullie allemaal hebben gezien, meegemaakt en vooral wat jullie nu weer allemaal gaan doen. Wij vinden dat er moed voor nodig is om al hetgeen te ondernemen wat jullie allemaal doen. Onze waardering en respect hiervoor. Wij gunnen jullie deze geweldige tijd en ervaringen maar ook vooral de moed en de durf om je eigen gevoel en passie te willen volgen. Wij hopen dat jullie een goede en leuke tijd in Mexico gaan hebben en dat alles zonder grote problemen gaan verlopen en vooral dat jullie plezier mogen hebben in het leven. Wij zijn voornemens regelmatig naar jullie blog te gaan en benieuwd uit te zien naar jullie volgende ervaringen.

    Vele groeten en tot een volgende keer.
    Jenny en Huub Lemmens

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn om weer meer volgers te hebben. We voelen ons echt bijzonder dat iedereen zo met ons meeleeft. Er komen uit zoveel verschillende en onverwachte hoeken zulke leuke reacties op wat we aan het doen zijn, dat het ons moed geeft op momenten dat wij het ook even niet meer zien zitten. Bedankt daarvoor.
      En we leiden jullie graag rond mochten jullie langs willen komen, waar we ook zitten.

      Verwijderen
  2. Hé sloompies, wanneer komt er weer eens iets op het blog. Kerstmis is al voorbij hoor:) liefs Nienke

    BeantwoordenVerwijderen