Lilian and Joost go slow! Eind 2013 verruilde we onze Nederlandse zekerheid voor een oude T2 VW busje genaamd 'Lola'. Ze bracht ons naar Chili, Argentinië, Patagonië, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia en Panama. Langzaam maar daadkrachtig. On the way hebben we geweldige mensen ontmoet en vrienden voor het leven gemaakt.
In 2015 bedachten we dat 'iets' meer vastigheid wilden en dus verruilden we ons nomanden-leven in voor reizen én werken. In Bonaire, Mexico en Sardinië werkten we als
kite-instructeur. In Oostenrijk runnen we een chalet en hebben we onze eerste kennismaking gemaakt met snowkiten.

Wat drijft ons: 'Vrijheid', 'Architect van je eigen leven zijn' en vooral 'Zoveel mogelijk kitesurfen op zoveel mogelijk verschillende plekken in de wereld'.

zaterdag 1 februari 2014

Eindelijk échte adrenaline!

Futaleufu (1600 inwoners) - Vandaag voor het eerst een echte heftige, geweldige rafttrip gehad. Echte adrenaline. Iedere vakantie zijn we op zoek geweest naar de grensoverschrijdende rafttrip, maar eigenlijk was het steeds een beetje een teleurstelling. Hier in Zuid-Amerika is het 1 van onze quests om uitdagende rafting te vinden. Vandaag was een van de beste vd wereld en hij heeft ons niet teleurgesteld. 1 vd 3 rafts is omgeslagen in heel heftig whitewater. Wij hadden een topteam. Met 3 vikingachtige Zwitsers, 1 italiaan en wij.
17 rapids vd hoogste klasse. Wow! In de laatste rapid brak onze stuurman zijn peddel maar gelukkig hadden ze een extra mee.

De ripio weg (ongeasfalteerd met stenen) is trouwens begonnen. Vanaf de Argentijnse grens zijn we kiezelwegen ah rijden. Nog ongeveer 20 km en dan beginnen we ad gevreesde Carretera Austral.
Vandaag hebben we gehoord dat door de vele regen er nog al wat landslides zijn die rotsen op de weg veroorzaken. De vraag is dus of we er doorheen kunnen of moeten wachten op beter weer.
We gaan het zien en houden jullie op de hoogte wanneer t kan. Volgende grotere stop is Puyuhuapi.
Tot dan!
(Misschien volgt nog video en foto)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten