Lilian and Joost go slow! Eind 2013 verruilde we onze Nederlandse zekerheid voor een oude T2 VW busje genaamd 'Lola'. Ze bracht ons naar Chili, Argentinië, Patagonië, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia en Panama. Langzaam maar daadkrachtig. On the way hebben we geweldige mensen ontmoet en vrienden voor het leven gemaakt.
In 2015 bedachten we dat 'iets' meer vastigheid wilden en dus verruilden we ons nomanden-leven in voor reizen én werken. In Bonaire, Mexico en Sardinië werkten we als
kite-instructeur. In Oostenrijk runnen we een chalet en hebben we onze eerste kennismaking gemaakt met snowkiten.

Wat drijft ons: 'Vrijheid', 'Architect van je eigen leven zijn' en vooral 'Zoveel mogelijk kitesurfen op zoveel mogelijk verschillende plekken in de wereld'.

dinsdag 25 november 2014

20.000km

We zijn blij u mede te delen dat we de 20.000km hebben gehaald! Niet dat het een vooraf gesteld doel was, want wij hadden geen idee dat het hier zo groot is allemaal, maar het is een mijlpaal die het vermelden waard is vinden we. 
De 10.000km opsomming was uit mijn hoofd opgeschreven maar na 20k is het wat moeilijker te herinneren hoevaak we getankt hebben bv.
Wat ik wel weet is dat we er al een jaar over gedaan hebben en nog niet Colombia bereikt hebben.. Het blog heeft niet voor niets de titel 'go slow'. 
Hierbij de opsomming om de gewoonte in stand te houden:

1 jaar
5 landen
11 kitesurf spots
2 walvissen gezien
2 x boven de 5000m gelopen
28 dagen gewerkt
327 dagen niet gewerkt 
4 nieuwe banden nodig
2 agenten moeten omkopen
5 Lonely planets versleten
0 x ziek geweest
2 telefoons kwijtgeraakt
1 lekke band (op een parkeerplaats nb)
Bijna 2 honden geadopteerd 
1 vulkaan beklommen
1 oma verloren
1 retourtje Nederland 

0 x verveeld


2 opmerkingen:

  1. Je hebt het mooiste voor het laatst bewaard... Zo heb je straks nog een jaartje nodig om weer terug te komen in Chili! Maar nu eerst op naar Colombia. Hup Lola, je kan 't!

    BeantwoordenVerwijderen