Lilian and Joost go slow! Eind 2013 verruilde we onze Nederlandse zekerheid voor een oude T2 VW busje genaamd 'Lola'. Ze bracht ons naar Chili, Argentinië, Patagonië, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia en Panama. Langzaam maar daadkrachtig. On the way hebben we geweldige mensen ontmoet en vrienden voor het leven gemaakt.
In 2015 bedachten we dat 'iets' meer vastigheid wilden en dus verruilden we ons nomanden-leven in voor reizen én werken. In Bonaire, Mexico en Sardinië werkten we als
kite-instructeur. In Oostenrijk runnen we een chalet en hebben we onze eerste kennismaking gemaakt met snowkiten.

Wat drijft ons: 'Vrijheid', 'Architect van je eigen leven zijn' en vooral 'Zoveel mogelijk kitesurfen op zoveel mogelijk verschillende plekken in de wereld'.

maandag 20 oktober 2014

Kombi Life

Ola Amigos
Geen Stroom - Als nog steeds een echte Nederlandse had ik vandaag vanalles geplanned. Blog vormgeven. Spaans leren en dan vanmiddag de wind op pikt kitesurfen. Maar zoals alle dagen in Zuid-Amerika loopt het vaak niet zoals je verwacht. De stroom ligt eruit, dus alle digitale plannimgen gaan overboord. Er staat een ezel in het hotel, dus die heeft ook even aandacht nodig. En de golven zijn 2 meter hoog dus weet niet of kitesurfen erin zit. Ik denk dat ik  maar eens heerlijk ga genieten van een goed boek.

Hasta Luego!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten