Lilian and Joost go slow! Eind 2013 verruilde we onze Nederlandse zekerheid voor een oude T2 VW busje genaamd 'Lola'. Ze bracht ons naar Chili, Argentinië, Patagonië, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia en Panama. Langzaam maar daadkrachtig. On the way hebben we geweldige mensen ontmoet en vrienden voor het leven gemaakt.
In 2015 bedachten we dat 'iets' meer vastigheid wilden en dus verruilden we ons nomanden-leven in voor reizen én werken. In Bonaire, Mexico en Sardinië werkten we als
kite-instructeur. In Oostenrijk runnen we een chalet en hebben we onze eerste kennismaking gemaakt met snowkiten.

Wat drijft ons: 'Vrijheid', 'Architect van je eigen leven zijn' en vooral 'Zoveel mogelijk kitesurfen op zoveel mogelijk verschillende plekken in de wereld'.

woensdag 17 september 2014

Retourtje Nederland

We kunnen weer rustig ademhalen en terugblikken op wat er eigenlijk allemaal gebeurt is.......

Na 3 weken vakantie met Nienke en Wijbrand zijn we binnen no time terug gevlogen naar Nederland. Het ging slecht met Oma Van Den Hil en het leek erop dat ze wel eens snel kon gaan. In de 3 weken die we in Nederland waren zagen we Oma weer een beetje opkrabbelen, maar de laatste week leek ze echt aan haar laatste adem te zijn. Oma is dan ook komen te overlijden vlak voordat we weer naar Zuid Amerika moesten vertrekken. We hebben waardig afscheid genomen. Haar op 95 jarig leeftijd nog zien lachen en grapjes maken, maar ook hebben we de crematie, 1 dag voor ons vertrek, mogen meemaken. Het was haar tijd en ze was op, maar dat maakte het afscheid niet makkelijker.


Fijn was het om afscheid te mogen nemen van Oma en fijn was het om ouders, broers, nichtjes, neefjes en vrienden weer even te zien. We hebben vele van jullie gezien, sommige helaas niet!



Ook was het fijn om even onze behoefte aan slechte gewoontes te voldoen zoals kapsalon,chips en kikkers eten....





















Het volgende blogje gaat over hoe we na onze Nederland ervaring als een malloot Peru uit moeten racen, omdat onze trouwe vierbander Lola, voor 19 september het land uit moest omdat haar VISA van 90 dagen dan verlopen is. Niet op tijd het Peru uit betekend dat Lola in beslag genomen zou worden! Gekke! 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten